De vacances per Japó

Ja han arribat les nostres vacances. Com cada any les fem repartides entre maig i setembre. Així que a l'agost disfrutem de les platges més properes durant els cap de setmana i també de la tranquil.litat que caracteritzen les nostres ciutats durant aquest mes: aparcar gratis, trens amb menys freqüència però més buits i, como no, menys trànsit. Tot i que cada any s'escolta el mateix tòpic des de fa ja més de deu anys: cada vegada les vacances són més esglaonades... Aquest any marxem a Japó. Jo hi vaig per segona vegada. La primera va ser al 2000 quan els Estats Units encara no havien sofert els atacs terroristes de l'11 de setembre i, tot i que els controls a l'aeroport de Narita ja eren força estrictes, no ho eren tant com ara. Ens espera un llarg viatge i, una vegada allà, una gran pèrdua de temps a l'aeroport. Pel trajecte ja m'he preparat: "Un hombre en la Oscuridad", el darrer llibre del meu escriptor favorit Paul Auster, i també de G.K. Chesterton "El Hombre que fue Jueves". D'en Paul Auster he comprat aquesta edició perquè la seva fotografia està feta al Passeig de Gràcia de Barcelona i m'ha fet il.lusió veure'l assegut en un dels molts típics bancs modernistes d'en Gaudí que puc veure cada dia quan vaig a la feina. També porto la meva estimada càmera digital Canon Ixus 50 i força targetes sd per poder fer unes 1700 fotos. Ja em moro de ganes de passejar per Tokio i Kioto i menjar arròs amb anguila de nou. Fins a la tornada companys.
Escuchando; Jo Jones-Caravan

7 comentaris :

  1. Bon viatge i disfruta de la teva aventura. Quina enveja sana que fas, noi.

    Que et sembla, en català i tot ;-)

    Pásalo bien.

    ResponElimina
  2. Molt bé Rafa! Ningú diria que ets de Madrid! Una abraçada i moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  3. Buen viaje!!!!
    Y nada... a disfrutar mucho!

    Bsitos de tu sobrina ;)

    ResponElimina
  4. Por cierto: me tienes que volver a explicar como hago para "copiar" lo que me gusta de otras paginas... me explico?
    ;)

    Q no me acuerdo ...

    ResponElimina
  5. Que vagi molt beeeeee!!!!!

    ResponElimina
  6. Bones vacances Jordi! Tinc un amic menorquin i photoblogger que viu allà amb la seva dona japonesa, però està al sud, en un lloc molt tranquil. Diu que troba molt a faltar "aquest món nostre".

    Petons.

    ResponElimina
  7. Quan viatjo cada volta que miro per una finestra de un hotel, un avio, un tren, el record es queda gravat a la memoria per sempre, el sabor de la sensacio que vaig sentir en eixe moment m'acompanya tota la vida. D'alguna manera cada novela de Paul Auster es un viatje interior que tambe et queda gravat en la pell.

    Una abraçada.

    ResponElimina

Comentaris recents

ir arriba