El setè programa de la segona temporada arriba en plena onada de calor. Però tot és bo. Quan vaig començar a fer ràdio tenia només dotze anys. Era un programa setmanal de mitja hora i a banda de passar-m'ho molt bé amb un amic de l'escola, en Nitu, que venia a fer veus en una de les seccions que era una mena de ràdio novel·la, el millor era el títol "Tot és bo". Els estius a Sant Sadurní d'Anoia en aquella època són un record inoblidable: passejar en bicicleta, anar a la piscina, comprar cintes de casset als bars... però, sobretot, els dies de ràdio.
Més endavant vaig fer ràdio a Roda de Ter i a Manlleu, llavors tenia catorze anys i vaig estar-hi fins als dinou. També va deixar molta empremta en mi, i la continuació de tot allò és Crema d'estrelles. Els estius a la piscina sintonitzaven ràdio Manlleu i m'imaginava la gent escoltant la música que jo punxava mentre estaven prenent el sol, jugant i banyant-se.
Una d'aquelles cançons és de The Go-Betweens que sonarà a Discos Revisitats i pertany al seu disc "16 Lovers Lane".
Però, en el programa d'avui primer escoltarem The Jayhawks i dos temes que jo d'alguna manera relaciono amb l'estiu.
El tercer tema del primer bloc és de Franco Battiato amb un tema de la carpeta on vaig guardant cançons per compartir a Crema d'estrelles. I és per culpa d'aquesta cançó que he titulat "Tot és Bo" al programa d'avui, i és que en un moment de la cançó diu aquesta frase.
Tenim una novetat de Frank Zappa, sí, disc nou.
A Absències recordem a Jane Birkin.
A Jazz Cream una cançó molt calenta.
I per finalitzar Dos graus de separació, on dues cançons, Summer of 69 i Your Love, es donen la mà.
He alterat l'ordre de les seccions en aquest text, però això és un pòdcast i el pots escoltar com vulguis i quan vulguis i, de totes maneres, Tot és bo.
Presentat, guionitzat i editat per Jordi Via, amb les veus de Marta Culí, Laia i Roger Via.
Espero de tot cor que us agradi, ara que ja està editat puc anar de vacances.
Jordi Via, Terrassa, juliol de 2023
Enllaços:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada