He caído en la trampa...

En muchas partes del mundo el uno de abril se celebra el día de los inocentes, también llamado April Fool’s Day. A mí me la ha metido doblada aunque en mi defensa diré que NIN no paran de sacar discos y que yo desconocía totalmente que existiera otro día de los inocentes, éste en el mejor mes del año; Abril.

Parece ser que Trent Reznor nos ha tomado el pelo a muchos de nosotros, aunque me hubiese encantado escuchar el Strobe Light.

Con lo que había rajado Trent del nuevo disco de Chris Cornell producido por Timbaland debería haber sospechado algo y más al ver el track list y las extrañas colaboraciones o cuando al intentar descargar el disco salía el fondo azul y un mensaje algo extraño;


3 comentaris :

  1. Bueno, no acabo d'entendre gaire el que t'ha passat, però jo sí sabia que avui celebren aquest dia perquè a Menorca també ho fan, com tantes costums adquirides de les dominacions angleses a l'illa. Allà li diuen "el dia d'enganar" i a mi me la pegat en meu marit que és allà i m'ha dit per telèfon que l'ajuntament de Mercadal s'habia cremat durant la nit, en principi m'ho he cregut però després he caigut, a mi no me la da con queso, jajaja ni el de mahón ;). Un petó de bona nit.

    ResponElimina
  2. Hola Jordi, la veritat és que tampoc sabia que fós el dia dels inocents en altres països, per tant no ets l'únic! Interessant això del nou disc de NIN. A veure que tal, però tot el que fa el senyor Reznor té gran qualitat, suposo que no deceberà.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Ep Albert!!! El nou disc és un fake!!! Aquesta és la broma d'en Trent Reznor!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina

Comentaris recents

ir arriba