Crema d'estrelles, 2x01 Només És Vida

 

Primer programa de la segona temporada, programa número nou. Podríem dir "crema nou, vida nova", de fet, així volia titular aquest episodi inicialment, però al final he optat per titular-lo com el disc revisitat d'avui, Only Life del grup nord-americà The Feelies.
"Any nou, vida nova" és una dita popular que vol dir que amb tot inici de cicle s'obren noves oportunitats, fins i tot per renovar les nostres vides. Però, parafrasejant la cançó It's Only Life, crec que és millor no donar-li tanta importància: només és vida, pots gaudir-la o pots tancar-te a la teva habitació. El que sí que faré són petits canvis, punxar més novetats, com per exemple la d'avui, El Planeta Cúbico dels Hiagen (La fotografia que poso avui com a portada del programa és la coberta d'aquest meravellós disc). O, també, afegir seccions noves com La Petició de l'Oient que iniciem avui amb K.D. Lang.
A Jazz Cream ens visiten Aurora Clara, amb un dels millors discos de l'any 2022.
I, per una d'aquelles casualitats que passen més sovint del que ens pensem, igual que en el primer programa de la primera temporada, en aquest dediquem Absències a Screaming Trees; si el primer era pel cantant Mark Lanegan, avui és pel baixista i membre fundador de la banda de Seattle, Van Conner que va morir el passat 18 de gener.
Com a cada Crema, escoltarem un tema de Frank Zappa, i The Rolling Stones en constant desig de satisfer als seus seguidors ens visiten a Dos Graus de Separació. Al final del programa hi ha bonus track, no ho he pogut evitar.
Gràcies a totes i a tots per ser-hi, gràcies a Marta Culí, Laia i Roger Via per posar les seves veus, i també a Pere Raventós que sense ell saber-ho és tota una font d'inspiració. Agraïment especial a tots els companys de Subterranea. També vull donar les gràcies a Pedro Enrique Esteban i Frank Perlo per donar-me a conèixer a Hiagen. Gràcies també a Robertta Watson a qui dedico el programa d'avui.
Ah!, gràcies a Xivi per fer-me costat mentre preparo Crema d'estrelles.

Jordi Via, Terrassa, gener de 2023.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris recents

ir arriba