Crema d'estrelles, 1x07 Happy Together, Feliços Junts

 

Com m'agraden les casualitats! La Crema d'estrelles número 7 la vaig començar a cuinar per la secció "Una de Frank Zappa", i allà estan presents Flo & Eddie, els fundadors de The Turtles que van popularitzar el tema Happy Together. Flo & Eddie (Mark Volman, Flo i Howard Kaylan, Eddie), van unir-se als The Mothers of Invention de Frank Zappa l'any 1971 després que la seva formació The Turtles es desintegrés. Quan The Mothers es va dissoldre per l'accident que va patir Zappa, ells van seguir amb el seu propi grup (ja en parlarem més endavant a Crema d'estrelles), però també van fer de vocalistes per a molts grups, entre altres amb The Psychedelic Furs que avui són els protagonistes de la secció "Discos Revisitats" amb el seu disc World Outside.
A "Dos Graus de Separació", Flo & Eddie també hi seran presents perquè una de les cançons, la de Captain And Tennille, pertany a un disc que inclou una versió de Happy Together. Tot això ha anat succeint a mesura que preparava el programa i tot ha portat a titular-lo Happy Together, Feliços Junts. 
A banda de Flo & Eddie, Frank Zappa i The Psychedelic Furs, ens visiten més artistes: Toehider que és un músic amb una veu magnífica i a més toca absolutament tots els instruments en els seus discos, a "Jazz Cream" Andrea Motis una vocalista i música de jazz impressionant interpreta un tema del seu disc Emotional Dance, els britànics Deep Purple amb qui coneixerem l'origen de la cançó Smoke On The Water, i, juntament amb Captain And Tennille, a "Dos Graus de Separació", Antonio Vega i Albert Pla.
 Amb les veus de Marta Culí, Laia i Roger Via.

Escrit, presentat i editat per Jordi Via.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris recents

ir arriba